121 tjuvtriks på kjøkkenet
Christopher Sjuve · foto: Mette Randem
Bok Bokmål 2007 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Randem, Mette (fotogr.)
|
Utgitt | Oslo : Kagge , cop. 2007
|
Omfang | 142 s. : ill.
|
Opplysninger | Undertittel på omslaget: Kunsten å dele opp en ananas eller lage en helbakt kveite på 1-2-3 : proppfull av oppskrifter på deilige retter til hverdags og fest. - Har innholdsfortegnelse, register. - Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Boka gir deg svar på disse og andre utfordringer, i tillegg til at den inneholder en rekke matoppskrifter. Boka har oppskrifter på hvordan du lager en god resteomelett, råd og tips til hvordan du får barn til å like fisk, råd om hvordan du skal imponere kjæresten, hva du gjør når du får svigermor på besøk og hvordan du kan lage gode middager til fire for under 100 kroner. Christopher Sjuve er kjent som matspaltist i VG og fra Sommeråpent på NRK1.
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-489-0726-8(ib.) : Nkr 399.00
|