121 tjuvtriks på kjøkkenet


Christopher Sjuve · foto: Mette Randem
Bok Bokmål 2007 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Randem, Mette (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2007
Omfang
142 s. : ill.
Opplysninger
Undertittel på omslaget: Kunsten å dele opp en ananas eller lage en helbakt kveite på 1-2-3 : proppfull av oppskrifter på deilige retter til hverdags og fest. - Har innholdsfortegnelse, register. - Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Boka gir deg svar på disse og andre utfordringer, i tillegg til at den inneholder en rekke matoppskrifter. Boka har oppskrifter på hvordan du lager en god resteomelett, råd og tips til hvordan du får barn til å like fisk, råd om hvordan du skal imponere kjæresten, hva du gjør når du får svigermor på besøk og hvordan du kan lage gode middager til fire for under 100 kroner. Christopher Sjuve er kjent som matspaltist i VG og fra Sommeråpent på NRK1.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-489-0726-8(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne