Maten en hjertesak
Kaare R. Norum, Ingrid Espelid Hovig ; illustratør Dick Dowler
Bok Bokmål 1987
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Hovig, Ingrid Espelid (medforfatter)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Nasjonalforeningen for folkehelsen/Universitetsforlaget , 1987
|
Omfang | 159 s. : ill.
|
Passer for | |
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Cardiovascular Diseases - diet therapy
Cholesterol, Dietary Cooking Diet Therapy Vis mer... Diet
Nutrition Therapy Popular Works Black Muslim Movement Blodomløpet Dietetikk Diett Dietter Diettkost Ernæring Ernæring(helselære) Ernæring(kosthold) Helse- og sosialfag Hjerte- og karsykdommer Hjertesykdommer Hjertet Kolesterol Kosthald Kosthold Matlaging Matlagning Matretter Matvarer Næringsmiddel Oppskrifter Sykdommer Teori mat Helsekost Helsekost(matlaging) hjertesykdommer kosthold matlaging helsekost ernæringslære helse hjertet ernæring hjerte hjerte-karsykdommer kokebøkersykdommer forebygging matvarer helselære helserøkt høyt blodtrykk mat drikke diett åreforkalking karsykdommer kokebok |
Dewey | |
ISBN | 8200362760 : NKr. 148.00
|