Brød og brødbaking


Åpent bakeri ; tekst: Erik Røed ; foto: Sigurd Fandango ; [bakefaglig ansvarlig: André Løvaas]
Bok Bokmål 2011 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Fandango, Sigurd (fotogr.)
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2011
Omfang
189 s. : ill.
Opplysninger
Over tittelen: Åpent bakeri. - Har innholdsfortegnelse, ordliste. - For 10 år siden startet "Åpent bakeri" opp bak Slottet, og ble raskt en suksess. I denne boken deler bakerne hemmelighetene bak sine beste brød med oss. Her får vi presentert de viktigste elementene i gjær- og surdeigsbakst, og oppskriftene er ordnet på en måte som fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som man baker seg gjennom dem.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-36126-6 (ib. ) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne