Bak glutenfritt med Ulrika


Ulrika Davidsson · oversatt av Trude Monssen ; foto: Malte Danielsson
Bok Bokmål 2016 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Monssen, Trude (oversetter)
Danielsson, Malte (illustratør)
Utgitt
Oslo : J.M. Stenersen forl. , 2016
Omfang
125 s. : kol. ill.
Opplysninger
Med gode oppskrifter kan du bake fantastisk gode og sunne brød og kaker - helt uten gluten og hvitt sukker. Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. Med Ulrikas Davidssons gjennomarbeidede oppskrifter er det lett å lage glutenfrie alternativer som alle kan spise! Her finner du bare naturlige ingredienser, med glutenfrie melsorter. Nyt smaken av nybakt brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier. Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere. Hun har utgitt 21 kokebøker som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til 12 språk.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-7201-610-3 (ib.)

Bibliotek som har denne