Hotell- og næringsmiddelfag : en innføring i bransjene
Kari Nestande
Bok Bokmål 1994 · Lærebok
Les boka på nett
Utgitt | Oslo : Universitetsforl. , 1994
|
---|---|
Omfang | 148 s. : ill.
|
Opplysninger | Fra 4. oppl. med ekstra vedlegg på 16 sider. - Opplagshistorikk: 2. oppl. 1995; 3. oppl. 1999; 4. oppl. 2000; 5. oppl. 2002. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Bakerier
Fiskeri Hotell og pensjonat Kjøttindustri Vis mer... Næringsmiddelfag
Næringsmiddelindustri Restaurantbransjen hotell næringsmiddelfag restaurantbransjen næringsmiddelindustri fiskerinæringen kjøttbransjen baker konditorbransjen hotellfag Bedriftslære Hotell- og pensjonatnæring Hotell- og pensjonatnæring(produksjon) (sosialøkonomi) Næringsmiddelindustri(næringsliv) Næringsmiddelindustri(produksjon) (sosialøkonomi) hotell næringsmiddelfag restaurantbransjen næringsmiddelindustri fiskerinæringen kjøttbransjen baker konditorbransjen hotellfag lærebøker videregående skole |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8200413128
|