Archaeology of food : an encyclopedia /
edited by Karen Bescherer Metheny and Mary C. Beaudry.
Bok Engelsk 2015 · Konferanser
Flere språk: Fransk, Tysk
Medvirkende | |
---|---|
Omfang | 2 bind (flere pagineringer)
|
Opplysninger | Innhold: Volume 1: A-K. Volume 2: L-Z. - "This indispensable resource provides an illustrated introduction to and overview of the archaeological study of food and foodways today"--Provided by publisher.
|
Emner | Dion, Mark
Archaeology Diet - History Excavations (Archaeology) Vis mer... Food habits - History
Installations (Art) Nature (Aesthetics) Prehistoric peoples - Food Social archaeology 1900-tallet Alaska Arkeologi (Faget) Arkeologi Begreper Europa Formidling Forskning Kriser Kulturarv Mat Myter Teori og praksis Teori Verden arkeologiske kulturminner Økonomi arkeologi mat oppslagsverk matvarer |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-0-7591-2364-9
|