Blodtypediettens filosofi : det individualiserte opplegget for å maksimere helse, stoffskifte og vitalitet på alle livets stadier
Peter J. D'Adamo og Catherine Whitney ; oversatt av Finn B. Larsen og Anne Kirsti Solheim Larsen ; faglig konsulent: Iver Mysterud
Bok Bokmål 2001
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Forl. WEM3 , cop. 2001
|
Omfang | 383 s. : ill.
|
Opplysninger | Over tittelen på omslaget: 4 blodtyper, 4 dietter
|
Emner | Blood Group Antigens
Diet Nutrition Blodet - menneskelig fysiologi Vis mer... Blodtyper
Ernæring(helselære) Helselære Kosthold(Dietetikk) Sykdommer Ernæring Helse Diett Diett(helselære og helserøkt) Diett(helselære) Dietter Kosthold Blod Blod(menneskelig fysiologi) Ernæring(helselære og helserøkt) Blod((NO-OsBA)1111454) Diett((NO-OsBA)1112193) blodtyper diett ernæring dietetikk medisin |
Dewey | |
ISBN | 8292013202
|