Forlaget skriver om denne boka:
ROSE ELLIOTS grundige innføring i alt som har med vegetarisk matlaging å gjere, med meir enn 200 enkle, men raffinerte oppskrifter.
Rose Elliot gjer greie for ulike koke- og steikjeteknikkar, og forklarar korleis vi skal lage til grønsaker og andre ingrediensar - som tofu, belgvekstar og korn - i eit vellykka vegetarisk kjøkken.
Grønt og godt viser korleis vi kan ha eit balansert vegetarisk kosthald, med alle dei næringsstoff som trengst for god helse og livskraft.
ROSE ELLIOTS grundige innføring i alt som har med vegetarisk matlaging å gjere, med meir enn 200 enkle, men raffinerte oppskrifter.
Rose Elliot gjer greie for ulike koke- og steikjeteknikkar, og forklarar korleis vi skal lage til grønsaker og andre ingrediensar - som tofu, belgvekstar og korn - i eit vellykka vegetarisk kjøkken.
Grønt og godt viser korleis vi kan ha eit balansert vegetarisk kosthald, med alle dei næringsstoff som trengst for god helse og livskraft.