Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland
Punktskrift Bokmål 2015
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2015
|
Omfang | 11 hefter (532 s.)
|
Utgave | 2. utg.
|
Opplysninger | Punktskrift. - produksjon. - NLB. - Dette er en kokebok som inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på matretter som har sitt opphav i andre land. Her er både hverdagsmat og festmat.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-16-22260-7
|
Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland
Daisy lydbok · Bokmål · 2015
Tilhører NLB
Vis hos NLB
Anne Gaarder Amland
Daisy lydbok · Bokmål · 2015
Tilhører NLB
Vis hos NLB