Norsk mat til alle tider
Marit Bjerkås · Marit Bjerkås og Ingeborg Thomassen ; fotos: Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Pål Løwe
Bok Bokmål 1996 · Mat
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Thomassen, Ingeborg (medforfatter)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Gyldendal : Forbrukersamvirket , cop. 1996
|
Omfang | 160 s. : ill.
|
Passer for | |
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Kokebøker
Mat, norsk Matkultur Matlaging - Norge Vis mer... Matlaging-Noreg
Matoppskrifter Matvarer og matlaging Selskapsretter Sommermat Matretter Norge Oppskrifter Matlaging, norsk kokebøker matlaging norsk mat norge |
Sjanger | |
Dewey | q 641.59481 Bje . - q.641.594 B . - q641.59481 B . - 641.5 . - 641.5481 . - 641.59481 . - 641.9481 . - 641.59
|
ISBN | 82-05-22788-8
|