Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer
Harald Osa Harald Osa, Gudrun Ulltveit
Tale på CD Bokmål 1994
Medvirkende | Ulltveit, Gudrun (medforf.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 1994
|
Omfang | 8 t. 35 min.
|
Opplysninger | Har litteraturliste. - Brit Bergan. - "Norsk mat gjennom tidene" av mesterkokken fra Stavanger, Harald Osa, og husstellærer Gudrun Ulltveit, er først og fremst mathistorie. Oppskriftene er utfyllende smakebiter på hva en kan få ut av det som fins i naturens spiskammer. Forfatterne gir en interessant og underholdende oversikt over norsk historie og tradisjon når det gjelder mat og matskikker, teknikker og redskaper landet rundt. Den norske matens utvikling er en meget spennende del av vår kulturhistorie.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-16-00147-9
|
Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer
Harald Osa, Gudrun Ulltveit ; Bengt Wilso...
Bok · Norsk · 1993
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Harald Osa, Gudrun Ulltveit ; Bengt Wilso...
Bok · Norsk · 1993
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL