Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer


Harald Osa, Gudrun Ulltveit
Tale på CD Bokmål 1994

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Medvirkende
Ulltveit, Gudrun (medforf.)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 1994
Omfang
8 t. 35 min.
Opplysninger
Har litteraturliste. - Brit Bergan. - "Norsk mat gjennom tidene" av mesterkokken fra Stavanger, Harald Osa, og husstellærer Gudrun Ulltveit, er først og fremst mathistorie. Oppskriftene er utfyllende smakebiter på hva en kan få ut av det som fins i naturens spiskammer. Forfatterne gir en interessant og underholdende oversikt over norsk historie og tradisjon når det gjelder mat og matskikker, teknikker og redskaper landet rundt. Den norske matens utvikling er en meget spennende del av vår kulturhistorie.
Emner
Dewey
ISBN
82-16-00147-9

Andre utgaver/formater


Bibliotek som har denne