Norsk mat fra landsdel til landsdel : området rundt Oslofjorden : Østfold, Oso og Akershus, Vestfold
[Redaksjon: Unni Høegh og Ellen Hillestad]
Bok Bokmål 2003 · Mat
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen , 2003
|
Omfang | 103 s. : ill.
|
Opplysninger | Teksten er hentet fra Fogtdals Matleksikon: Norsk mat - fylke for fylke, 1985. Redaksjon: Unni Høegh og Ellen Hillestad
|
Emner | Baking - Matskikker - Historie
Bær og frukt Drikke Drikke- og spiseskikker Vis mer... Fisk - Matskikker - Historie
Flatbrød Grønnsaker Kakejern Kjøtt - Matskikker - Historie Kokebøker Korn og mel - Matskikker - Historie Lefse Lysestøping Matskikker - Høytider - Historie Melk - Matskikker - Historie Norge Norsk mat Oppskrifter Poteter Slakting Smørkjerning Såpe Ysting Matlaging - Norge Matlaging, norsk Matlaging - Vestfold Spise- og drikkeskikker - Norge |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-02-23165-5(ib.) : 199
|