Ingrediensleksikon
Trond Sundby Halstensen [forfattere: Trond S. Halstensen, Åsta Otteren Ellingsen, Anne Karin Gundersen]
Bok Bokmål 2010 Trond Sundby Halstensen
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Norsk Cøliakiforening , 2010
|
Omfang | 72 s.
|
Opplysninger | Undertittelen er hentet fra omslaget. - Har innholdsfortegnelse, ordliste. - Gluten, melk og soya er noen av de vanligste ingrediensene i norsk kosthold. Dette lille leksikonet er ment som et oppslagsverk over ingredienser som inneholder gluten, melk og soya. Leksikonet skal hjelpe deg å vite hvilke ingredienser du kan velge til ditt kosthold.
|
Emner | Allergi
Allergier Forbrukeropplysning Forbrukerspørsmål Vis mer... Helsefare
Matvarer Tilsetningsstoffer Celiac Disease Cooking Deficiency Diseases Diet Nutrition Disorders Patient Education Handout Melk Melkefri kost - Ernæring Næringsmiddel Soya Tilsetningsstoff(næringsmiddelindustri) Cøliaki Glutenfri kost(matlaging) Glutenfri kost Næringsmidler Næringsverdier Cøliaki(matlaging) Cøliaki(sykdommer) cøliaki |
Dewey | |
ISBN | 978-82-991137-1-7(h.) : Nkr 199.00
|