Ingrediensleksikon


[forfattere: Trond S. Halstensen, Åsta Otteren Ellingsen, Anne Karin Gundersen]
Bok Bokmål 2010 Trond Sundby Halstensen
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Norsk Cøliakiforening , 2010
Omfang
72 s.
Opplysninger
Undertittelen er hentet fra omslaget. - Har innholdsfortegnelse, ordliste. - Gluten, melk og soya er noen av de vanligste ingrediensene i norsk kosthold. Dette lille leksikonet er ment som et oppslagsverk over ingredienser som inneholder gluten, melk og soya. Leksikonet skal hjelpe deg å vite hvilke ingredienser du kan velge til ditt kosthold.
Emner
Dewey
641.31 Hal . - 641.3 . - 613.2 . - 613.26 . - 616.3 . - 616.39 . - 631.3 . - 641.563
ISBN
978-82-991137-1-7(h.) : Nkr 199.00

Bibliotek som har denne