Surdeig


av Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto: Simen Grytøyr
Bok Bokmål 2015 · Kokebøker
Medvirkende
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2015
Omfang
172 s. : ill.
Opplysninger
Surdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
9788241911309(ib.) : Nkr 379.00

Andre utgaver/formater

Surdeig
Casper Andr Lugg

Bok · Bokmål · 2015

Bibliotek som har denne