Schakendas bakeskole : rekrutter fra bakeriet i Lom


John Rørdam John Rørdam, Kate Hagen, Pål Rødahl
Bok Uten språklig innhold 2010
Medvirkende
Hagen, Kate (medarb)
Rødahl, Pål (fotogr)
Schakenda, Morten (medforf)
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2010
Omfang
176 s. : kol. ill
Opplysninger
Medforfatter og oppskrifter: Morten Schakenda. - Har innholdsfortegnelse, register. - I denne bakeboka handler det om å lære de grunnleggende tingene om baking, mer enn å få bollene til å se ut som kunstverk. Oppskriftene er presentert på en morsom, lettfattelig og inspirerende måte, og ungene blir tatt på alvor og får lov til å bake og lage enkle matretter på en voksen måte, men på barns premisser. Boka forteller også hvorfor det er viktig å være nøye med målene, for baking er kjemi, og det er viktig å gjøre ting skikkelig. Gjør man det som står i oppskriften, så blir også resultatet vellykket. Det skal være lett å få suksess som fersk juniorbaker, og resultatet skal være både godt og fristende. Boka er gjennomillustrert med fargefotografier, med billedserier som viser trinn for trinn hvordan man tilbereder de forskjellige rettene. Bakebok for småskole-/mellomtrinnet
Emner
Dewey
ISBN
9788252575804

Bibliotek som har denne