Kjøkkenhygiene : kokkfag og servitørfag


Marit Haugli Marit Haugli ... [et al.]
Bok Bokmål 2000
Medvirkende
Aas, Jan ( forfatter )
Børresen, Leif (forfatter)
Eliassen, Svein (forfatter)
Larsen, Johs (forfatter)
Mårteig, Thor (forfatter)
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
Omfang
160 s. : ill
Utgave
2. utg
Opplysninger
Godkjent av Nasjonalt læremiddelsenter, 1997. - Over tittelen: Kokkfag og servitørfag. - Bibliografi: s. 157. - Har litteraturliste. - Ordliste: s. 154-156. - Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Har begrepsforklaringer, litteraturliste og stikkordregister
Emner
Dewey
613 . - 613.62 . - 614 . - 643.3
ISBN
82-584-0440-7. - 978-82-584-0440-5

Bibliotek som har denne