Norsk julemat


Aase Strømstad · innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen ; foto: Mona Gundersen og Astrid Hals
Bok Bokmål 2006
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Damm , 2006
Omfang
162 s. : kol. ill
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse, register. - Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel
Emner
Dewey
ISBN
82-05-22390-4

Bibliotek som har denne