Kokebok for alle : Fra boller til Burritos
Helsedirektoratet
Bok Bokmål 2008 Anne Gaarder Amland,· Kokebok
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Aarum, Anniken Owren (forfatter)
Amland, Anne Gaarder (medarb) Kongsten, Liv Gregersen (forfatter) Osa, Harald (forfatter) WILSON, BENGT (medarb) |
Utgitt | Oslo : Helsedirektoratet , 2008
|
Omfang | 192 s. : ill
|
Opplysninger | Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-05-3777-8-3
|