Kokebok for alle : Fra boller til Burritos


Helsedirektoratet
Bok Bokmål 2008 Anne Gaarder Amland,· Kokebok
Annen tittel
Medvirkende
Aarum, Anniken Owren (forfatter)
Amland, Anne Gaarder (medarb)
Kongsten, Liv Gregersen (forfatter)
Osa, Harald (forfatter)
WILSON, BENGT (medarb)
Utgitt
Oslo : Helsedirektoratet , 2008
Omfang
192 s. : ill
Opplysninger
Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister
Emner
Sjanger
Dewey
641.5 . - 641.51 . - 641.592
ISBN
978-82-05-3777-8-3

Bibliotek som har denne