Mat og medisin : nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring
redaktører: Christian A. Drevon, Rune Blomhoff, Gunn-Elin Aa. Bjørneboe
Bok Bokmål 2007 · karbohydrater protein kalsium sporstoffer måltidsmønster ernæringspolitikk sykdommer tilsetningsstoffer vitaminer
Medvirkende | Bjørneboe, Gunn-Elin Aa. (red)
Blomhoff, Rune (red) Drevon, Christian A. (red) Drevon, Christian André (red) |
---|---|
Utgitt | Kristiansand : Høyskoleforl , 2007
|
Omfang | 707 s. : kol. ill
|
Utgave | 5. utg
|
Opplysninger | 1. utg. Oslo : Statens ernæringsråd, 1990 med undertittelen: Generell. - Noen kapitler på svensk. - ib.. - Har bibliografi. - Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, register. - Boken gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse og en forståelse for at maten har en viktig plass i moderne medisin. Boken er i første rekke skrevet for leger og medisinerstudenter, men vil også kunne egne seg for annet helsepersonell og andre som er interessert i temaet
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-7634-736-3. - 978-82-7634-736-4
|