Med smak av Japan


Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin ; oversatt av Ann Høydalsnes
Bok Bokmål 2006 · Kokebøker
Medvirkende
Ehrs, Bruno (fotogr)
Hermelin, Dag (medforf)
Utgitt
Oslo : Orion , 2006
Omfang
113 s. : ill
Opplysninger
Boken tar for seg det japanske kjøkkenet og inneholder oppskrifter på japanske retter. Ris er et selvsagt innslag i alle dagens måltider, og i et japansk hjem serveres flere retter samtidig, først suppe, deretter et par retter bestående av grønnsaker, kjøtt og eller fisk. Rettene baserer seg på ferske råvarer som ris, tofu, grønnsaker, fisk og kjøtt med smakstilsetninger som miso, eddik, sake, soya, ingefær og wasabi, og de fleste av rettene er enkle og raske å tilberede. Har oppskriftsregister. Gjennomillustrert med fargefotografier. Kvartformat. Overs.: Ann Høydalsnes
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
82-458-0756-7

Bibliotek som har denne