Surfôrboka


Magne Mo
Bok Bokmål 2005
Utgitt
Oslo : Landbruksforl , 2005
Omfang
221 s. : ill
Utgave
1. utg., 1. oppl
Opplysninger
Bibliografi: s. 201-215. - Ordliste: s. 198-199. - Boken beskriver de mikrobiologiske og kjemiske forhold som ligger til grunn for produksjonen av surfôr. Boken viser hvordan forholdene virker inn på kvaliteten av surfôret og effekten av surfôr. Målet er å gi en forståelse av sammenhengen mellom mikrobiologi og kjemi, og forfatteren ser på hele prosessen fra teknisk utstyr og arbeid med surfôr, kvaliteten på det ferdige produktet og produksjonen av melk og kjøtt som oppnås. Boken er rettet mot studenter på høgskole og universitet, husdyrbrukere og elever i videregående skole som ønsker å fordype seg i dette emnet. Har ordforklaringer, stikkord- og litteraturliste
Emner
Dewey
ISBN
82-529-2883-8

Bibliotek som har denne