Tapas på norsk


Helena Neraal ; foto Stian Andersen ; kjøkkensjef og tilrettelegger Marie Englund
Bok Bokmål 2007
Medvirkende
Andersen, Stian (fotograf)
Utgitt
Oslo : Schibsted , 2007
Omfang
144 s. : kol. ill
Opplysninger
ib.. - Har innholdsfortegnelse. - Forfatteren tar utgangspunkt i norsk mattradisjon i denne kokeboken som blander det tradisjonelle med det kulturelle mangfoldet i dagens samfunn. Boken inneholder oppskrifter på tapas, både enkle oppskrifter og mer tidkrevende. Blant oppskriftene finnes retter med råvarer hentet fra hav, innsjø, skog og fjell. - Norske råvarer og spansk mattradisjon er en god kombinasjon. I denne boken deler Helena Neraal sine beste oppskrifter på norsk tapas. Her er retter med elg, hjort og kalv, skalldyr, laks, sild og mye mer. Det er egne kapitler med tips til tilbehør som grønnsaker, sauser og dipper. Forfatteren har også satt sammen flere forslag til tapas-menyer. NB: boken ble utgitt for første gang i 2007. Dette er en revidert utgave med nye bilder og flere nye oppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-516-2428-2

Bibliotek som har denne