Mitt Toscana


Dag Tjersland ; fotograf Christian Brun
Bok Bokmål 2010
Medvirkende
Brun, Christian (Illustratør)
Utgitt
Nesøya : Font , 2010
Omfang
355 s.
Utgave
1. utg
Opplysninger
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, ordliste, register. - Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. I "Mitt Toscana" gir han oss 120 oppskrifter på ulike retter fra det italienske kjøkken. Tjersland presenterer tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. Han tar også leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter
Emner
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-8169-057-8

Bibliotek som har denne