Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok Bokmål 1995 · Lærebøker
Medvirkende | Helmersen, Helge (medforf)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 1995
|
Omfang | 646 s. : ill
|
Utgave | 1. utg., 2. oppl
|
Opplysninger | ISBN lydbok: 82-584-0368-0. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Illustrert. Har litteraturliste og stikkordregister
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82 584 0161 0. - 82-584-0161-0. - 978-82-58-40161-9. - 978-82-584-0161-9. - 978-82-584-0600-3
|