Profesjonell matlaging


Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok Bokmål 1995 · Lærebøker
Medvirkende
Helmersen, Helge (medforf)
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , 1995
Omfang
646 s. : ill
Utgave
1. utg., 2. oppl
Opplysninger
ISBN lydbok: 82-584-0368-0. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister. - Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Illustrert. Har litteraturliste og stikkordregister
Emner
Sjanger
Dewey
641.3 . - 641.5 . - 641.57
ISBN
82 584 0161 0. - 82-584-0161-0. - 978-82-58-40161-9. - 978-82-584-0161-9. - 978-82-584-0600-3

Bibliotek som har denne