Ekte mat
Andreas Viestad ; foto : Mette Randem
Bok Bokmål 2016 · Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
Medvirkende | Randem, Mette (fotogr)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm , 2016
|
Omfang | 510 s. : ill., kol
|
Opplysninger | Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-02-53280-2
|