Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie
Stein Mortensen · østers som mat: Fredrik Hald ; vin til østers: Arne Ronold ; foto: Øystein Klakegg
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Bergen : Vigmostad Bjørke , 2017
|
Omfang | 213 s. : kol. ill
|
Opplysninger | ib.. - Har bibliografi, biografi, data om bidragsyterne, register. - Den ettertraktede østersen er en råvare med flere bruksområder. I denne boka deler Fredrik Hald sine beste østersoppskrifter - fra naturell til grillet, eller som råstoff i velsmakende retter. Arne Ronold gir tips om gode viner som passer til østers. I tillegg til oppskriftene presenteres østersens kulturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Rikt illustert. Omtalen er utarbeidet av BS.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-419-1454-6
|