Østers! : fra råvare til servering : den norske østersdyrkingens historie


Stein Mortensen · østers som mat: Fredrik Hald ; vin til østers: Arne Ronold ; foto: Øystein Klakegg
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Annen tittel
Medvirkende
Hald, Fredrik (medforfatter)
Klakegg, Øystein (fotograf)
Ronold, Arne ( medforfatter )
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2017
Omfang
213 s. : kol. ill
Opplysninger
ib.. - Har bibliografi, biografi, data om bidragsyterne, register. - Den ettertraktede østersen er en råvare med flere bruksområder. I denne boka deler Fredrik Hald sine beste østersoppskrifter - fra naturell til grillet, eller som råstoff i velsmakende retter. Arne Ronold gir tips om gode viner som passer til østers. I tillegg til oppskriftene presenteres østersens kulturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Rikt illustert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-419-1454-6

Bibliotek som har denne