Sesongmat


forfatter Stein Mortensen ; kokk Fredrik Hald ; fotograf Øystein Klakegg
Bok Bokmål 2014 · Kokebok
Medvirkende
Hald, Fredrik (medarb)
Klakegg, Øystein (fotogr)
Utgitt
Oslo : Kom , 2014
Omfang
272 s. : kol. ill
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse, register. - «Sesongmat» er en kokebok, men også en hyllest til de gode norske råvarene. Den følger årets gang og henter frem det beste norsk natur kan by på for hver enkelt måned. Råvarene hentes fra hager, land og sjø. Boken formidler opplevelser knyttet til innhøsting av råvarer, samt faglig og historisk bakgrunn for deres plass i det norske kjøkkenet. I 80 oppskrifter viser forfatterne hvordan man kan bruke alt fra multer og hyllebær til kråkeboller, flyndre og hare
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-93191-26-1

Bibliotek som har denne