Fisk : fra reker til sverdfisk
Fotografier av David Munns. Til norsk ved ... [Konsulent: Jørgen Kolderup]
Bok Bokmål 2006 Aldo Zilli
Originaltittel | [ Fish cook ]
|
---|---|
Medvirkende | Erichsen, Dorthe E. (overs)
|
Utgitt | Oslo : Cappelen , 2006
|
Omfang | 143s : kol.ill
|
Opplysninger | Orig.tit.: Fish cook; From shrimp to swordfish. - Denne kokeboken inneholder et variert utvalg oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Fisk kan dampes, stekes, posjeres, ovnsbakes eller tilberedes i en gryte. Forfatteren er inspirert blant annet av mattradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken og viser her hvordan man skaper spennende smakskombinasjoner. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-02-24845-0. - 978-82-02-24845-1
|