Graut : frukost, middag og dessert
Lasse Skjønning Andersen · foto: Hans Ole Madsen ; [omsetjing: Kari Wærum]
Bok Nynorsk 2014 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Samlaget , 2014
|
Omfang | 157 s. : kol. ill
|
Opplysninger | Har innhaldsliste, register. - Graut var på norsktoppen i hundrevis av år, no er den på full fart tilbake på tallerkenen. Lasse Skjønning Andersen er sjølvproklamert grautfetisjist og grautgründer. Han har starta fleire suksessfulle grautbarar i Danmark. For graut er ikkje berre keisam havregraut. Kva med byggraut med heil emmer, frisk pære, skyr, frystørra bringebær og rista valnøtter til sundagsfrukosten? Eller Gulrotrisotto med emmentaler, sylta gulrøter og frisk persille til middag? Boka inneheld 67 oppskrifter, er rikt biletlagt og inndelt etter sesongane
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-521-8531-7
|