Mat på bålet


Kirsten Winge Kirsten Winge og Arne Nohr
Bok Bokmål 2019 · Kokebok
Medvirkende
Nohr, Arne (medforf)
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2019
Omfang
63 s. : kol. ill
Opplysninger
Boken gir tips til sikker og effektiv bruk av bål og bålglør til matlaging. For de uerfarne bålbrukerne gis det råd om valg og organisering av bålplass. Bruk av kokegrop er vist med steg-for-steg-illustrasjoner. Kokeredskapene spenner fra panne og kjele til vaffeljern og steking på skiferhelle. 30 oppskrifter illustrert med fotografier gir inspirasjon til selve matlagingen: enten du vil bruke frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk eller bake. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-419-1909-1

Bibliotek som har denne