Tradisjonsmat fra Gauldalen : til hverdag og fest
Berit Bordal Larsen
Bok Nynorsk 2006 · Kokebøker
Flere språk: Bokmål
Originaltittel | |
---|---|
Medvirkende | Skogrand, Baard Olav (redaktør)
|
Utgitt | Molde , 2006
|
Omfang | 155 sider : illustrasjoner i farger
|
Opplysninger | Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, noter
|
Emner | Drikke og drikkekar i Romsdal
Erter og flesk Et kaffeselskap i julen Flatbrøbaking Vis mer... Fra stabbur til frysar
Fårikål Graut Hvalbiff Lutefisk Mat i Romsdal med oppskrifter Mat og matstell på båt Matlagingstradisjonar Minneord Karsten Flovikholm Nistemat for jeger og gjetar Portrett av spelemannen Olav P. Hjelvik Skikkar og levesett i Midsund med oppskrifter Steikte blodpølser Mat Tradisjoner Skolen - Historie - Norge - Årbøker Matlaging - Møre og Romsdal |
Sjanger | Kokebøker : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-90289-86-3(h.) : Nkr 325.00
|