Til bords med Bjørnstjerne Bjørnson : inspirert av matstellet og dagliglivet på Aulestad og noen andre steder i verden
Jakob Ågotnes, [foto]: Morten Brun ; oppskrifter ved Arne Brimi, Kristoffer Hovland og Kristen Odde ved Senter for Matkultur
Tale på CD Bokmål 1996
Utgitt | Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 1996
|
---|---|
Omfang | 6 t. 35 min.
|
Opplysninger | Har litteraturliste. - Jan-Egil Fjeld. - At Bjørnstjerne Bjørnson hadde stor sans for god mat og vin er lite kjent og kom sjelden til uttrykk i diktningen hans. For dikteren var måltidene og samværet ved bordet dagens høydepunkt, så vel til hverdag som til fest. Det tradisjonelle norske landsens kjøkken ble holdt i hevd på Aulestad. Boken skildrer matstellet og livet på gården, og inneholder oppskrifter på retter som var ekstra populære på Bjørnsons bord.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-16-00946-1
|
Til bords med Bjørnstjerne Bjørnson : inspirert av matstellet og dagliglivet på Aulestad og noen andre steder i verden
Jakob E. Ågotnes
Jakob Ågotnes, Morten Brun ; oppskrifter ...
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Jakob E. Ågotnes
Jakob Ågotnes, Morten Brun ; oppskrifter ...
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL