
Norsk mat
Andreas Viestad
Bok · Bokmål · 2008
Medvirkende | Randem, Mette (fotograf)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Cappelen Damm , 2008
|
Omfang | 247 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.. - Har innholdsfortegnelse, register. - I denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-525-6981-0 : Nkr 379.00
|
Hylleplass | 641.59481 V
|