Opp i flammer


Suzanne Collins ; oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen
Bok Bokmål 2010 · Roman
om denne boka:

Oppfølgeren til den sensasjonelle og rystende bestselgeren Dødslekene er her!

Mot alle odds vant Katniss og Peeta fra det lutfattige distrikt tolv de årlige Dødslekene. Men seieren ble deres gjennom å trosse det mektige og nådeløse Capitol, som tapte ansikt og autoritet. Det skjer ikke ustraffet...

Et halvt år etter seieren skal vinnerene ut på en seiersturné gjennom distriktene, der de tvinges til å møte familiene til sine drepte konkurrenter. Samtidig er det noe som ulmer i befolkningen. Det går rykter om begynnende opprør i flere av distriktene.

Til sin store redsel skjønner Katniss og Peeta at de har en viktig rolle i dette opprøret...

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , 2010
Omfang
469 s.
Utgave
2. utg.
Passer for
Opplysninger
1. norske utg. 2009 . - Katniss og Peeta fra det lutfattige distrikt tolv vant mot alle odds Dødslekene. Men seieren ble deres gjennom å trosse det mektige Capitol. Det nådeløse Capitol tapte ansikt og autoritet. Det skjer ikke ustraffet. Et halvt år etter seieren, blir vinnerne sendt ut på seiersturné gjennom distriktene, der de tvinges til å møte familiene til sine drepte konkurrenter. Samtidig er det noe som ulmer i befolkningen. Det går rykter om begynnende opprør i flere distrikter. Til sin store redsel skjønner Katniss og Peeta at de har en viktig rolle i dette opprøret.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
303.49C . - 82 . - 820 . - 839.823 . - 810 . - 813[SU] . - 303.49
ISBN
978-82-05-39719-4(h.) : Nkr 129.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Opp i flammer
Suzanne Collins

Bok · Bokmål · 2020