
Laks og ørret : helt enkelt
Fredrik Hald
Bok · Bokmål · 2012
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Bergen : Hallvard Lerøy AS , 2012
|
Omfang | 88 s. : ill.
|
Opplysninger | Tidligere utgave på Boksenteret konsept 2005. - Kapitlet "Når maten bestemmer" er skrevet av Per Mæleng. - Boken inneholder en rekke oppskrifter der laks og ørret er hovedingrediens. I tillegg formidler boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan laks og ørret bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet nødvendig utstyr for å tilberede laks og ørret. Forfatteren gir dessuten en gjennomgang av viktige teknikker når fisken skal tilberedes. Oppskrifter på tilbehør som salater og sauser er også tatt med. Foto: Mette Randem.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 9788299525312. - 8276834094 : Nkr 99.00
|