Fasadefall


Liza Marklund ; oversatt av Dorthe Emilie Erichsen
Bok Bokmål 2013 · Krim og spenning

Oppdaterer

En kald og fuktig maidag blir risikokapitalisten og eksriksdagsmannen Ingemar Lerberg funnet torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa utenfor Stockholm. Ektefellen Nora er sporløst forsvunnet.

I Kvällspressen får Annika Bengtzon i oppdrag å skrive om saken. Privatlivet hennes er turbulent for tiden. Hun bor sammen med sin nye kjærlighet og hans barn samtidig som hun har delt omsorg for sine egne barn med eksmannen. Det forløper ikke smertefritt.

Avisens sjefredaktør Anders Schyman kommer i hardt vær når anklager rettes mot ham på grunn av en reportasje han skrev mange år tidligere og som han fikk Den store journalistprisen for.

Og mens Ingemar Lerbergs tilstand forverres og kritikken mot Anders Schyman vokser, trer det et stadig tydeligere bilde fram av et villastrøk hvor løgner og et voldsomt mørke lurer under den idylliske overflaten.

Hvorfor vil noen den tidligere politikeren til livs? Og hvor er hans kone?

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Erichsen, Dorthe E. (oversetter)
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2013
Omfang
403 s.
Opplysninger
Originaltittel: Lyckliga gatan . - En kald og fuktig maidag blir risikokapitalisten og eks-stortingsmannen Ingemar Leberg funnet torturert og bevisstløs i sin villa utenfor Stockholm. Hans kone Nora er sporløst forsvunnet. Annika Bengtzon får i oppdrag å skrive om saken. På hjemmebane er livet turbulent. Hun bor sammen med sin nye kjæreste og hans barn, samtidig som hun har delt omsorg for sine egne barn. Og på jobben stilles det anklager mot sjefsredaktør Anders Schyman på grunn av en reportasje han skrev for flere år siden. Hvem ville den tidligere politikeren til livs? Og hvor er hans kone? Dette er den tiende boken med journalist Annika Bengtzon i hovedrollen.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
839.7 . - 839.73 . - 839.93 . - 948.73
ISBN
978-82-419-0995-5(ib.)

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Fasadefall
Liza Marklund ; oversatt av Dorthe Emilie...

Bok · Bokmål · 2014
Digital utgave: Søke-URL
Fasadefall
Liza Marklund; oversatt av Dothe Emilie E...

Daisy lydbok · Bokmål · 2014

Tilhører NLB
Vis hos NLB