Winter i verdens rikeste land : roman


Janne S. Drangsholt
Bok Bokmål 2016 Janne Stigen Drangsholt,· Humor

Oppdaterer

Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok: Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere.

Winter i verdens rikeste land er en frittstående oppfølger til Ingrid Winters makeløse mismot (2015), som for alvor satte Janne S. Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken.

Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Bergstrøm, Ingrid (innleser)
Utgitt
[Oslo] : Tiden , cop. 2016
Omfang
277 s.
Opplysninger
Ingrid Winter er tilbake. Med den samme håpløse arbeidsplassen, den samme kaotiske familien og det altfor dyre huset som stadig byr på nye problemer. Morfaren hennes er på vei til å miste grepet fullstendig, og på toppen av det hele får de nye naboer - som viser seg å være Den Perfekte Familien. Ingrids indre demoner er som vanlig alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt verre. Boka er en frittstående oppfølger til «Ingrid Winters makeløse mismot» (2015). Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
839.82 . - 839.823 . - 306.87 . - 307.33 . - 307.3362
ISBN
978-82-10-05544-7 (ib. )

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Winter i verdens rikeste land
Janne Stigen Drangsholt
Janne S. Drangsholt

Lydbok på CD · Bokmål · 2016
Winter i verdens rikeste land : roman
Janne Stigen Drangsholt
Janne S. Drangsholt

Bok · Bokmål · 2017