Tarmstyrkende lavFODMAP-mat
Julianne Lyngstad · foto: Line Dammen
Bok Bokmål 2018 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Gyldendal , 2018
|
Omfang | 184 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Enkle, sunne lavFODMAP-oppskrifter, med magevennlige ingredienser som styrker tarmfloraen. Denne boken gir oversikt på lavFODMAP-mat som fremmer veksten av gode bakterier i tarmen. Overflod av gode tarmbakterier er forbundet med god fordøyelse og god helse. For mennesker med IBS, kan dessverre en del typer prebiotiske råvarer gi store plager selv i små mengder. Om du ønsker å spise for god fordøyelse og god helse, men har IBS gjelder det å innføre alternative prebiotiske råvarer som styrker tarmfloraen uten å gi deg plager. Hva er unikt med denne boken: Enkle, sunne lavFODMAP-oppskrifter, med magevennlige ingredienser som i tillegg styrker tarmfloraen. Tydelig og enkel forklaring på hvilke råvarer som styrker tarmfloraen uten å gi plager for dem med sensitiv tarm (oversikt over magevennlige tarmstyrkende råvarer). Hva er forskjellen mellom denne boken og de tidligere bøkene? Denne boken inneholder hovedsakelig oppskrifter. Det er fokus på næringsrik lavFODMAP-mat som også styrker tarmfloraen uten å gi plager (tidligere bøker har fokusert på selve lavfodmap-dietten og ikke prebiotisk mat) Julianne Lyngstad har en master i ernæring og har i flere år arbeidet som kostholdsrådgiver. Dette er hennes tredje bok som baserer seg på lavFODMAP prinsippene. Begge hennes forrige bøker er bestselgere.. - Elektronisk reproduksjon. - info:sid/primo.exlibrisgroup.com-BIBSYS_ILS
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-05-49966-9
|