| Originaltittel
| |
|---|
| Medvirkende
| |
|---|
| |
|---|
| Utgitt
| Oslo : Cappelen Damm , 2014
|
|---|
| Omfang
| |
|---|
| Opplysninger
| Har innholdsfortegnelse, register. - I denne boka lærer man å forberede, tilberede og servere mat. Her er mange gode og sunne oppskrifter og nyttige faktaopplysninger om råvarene. Blant annet får man vite hva som er inne i et egg, hvor grønnsaker vokser og hvordan mel blir laget, samt mye mer. Kunnskapen om mat vil bli styrket, noe som i sin tur vil gjøre det enklere å ta sunne og gode matvalg i fremtiden. Boka har en rekke forslag til aktiviteter barn og voksne kan gjøre sammen på kjøkkenet. Kokebok for førskolebarn/mellomtrinnet
|
|---|
| Emner
| |
|---|
| Sjanger
| |
|---|
| Dewey
| |
|---|
| ISBN
| |
|---|