Strikk til smårollinger


Mette Harbo og Eli Østgård
Bok Bokmål 2014 · Barneklær

Oppdaterer

Hvordan skape søte plagg som også fyller behovene de små har til varme, komfort og bevegelsesfrihet uten at det blir en altfor komplisert affære?

Denne boken inneholder over 50 oppskrifter som besvarer dette spørsmålet. Her er spennende oppskrifter på vakre og praktiske plagg fra topp til tå, enten du er nybegynner som blir lettere svett i håndflatene mens du forsøker å forme ditt første plagg, eller du er en som uten problem kan se på en fransk film mens pinnene formelig danser vals.

Noen plagg er inspirert av klassisk stil, noen er en smule retro, mens andre har et mer moderne snitt. Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad – slik unngår du å gå løs på prosjekt som aldri blir ferdig! Denne sjarmerende boken er for alle mødre, bestemødre, venninner og tanter – alle som enten har barn eller kjenner en som har barn.

Eli Østgård (f. 1969) og Mette Harbo (f. 1975) driver den populære bloggen GustavogBerta.blogspot.no. Søstrene har til sammen elleve barn og er naturlig nok interessert i småbarnsmoter og strikkemoter. Eli er utdannet hjelpepleier og bosatt i Drammen, Mette er utdannet gullsmed og bor i Stavanger.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Østgård, Eli (forf.)
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , cop. 2014
Omfang
167 s. : ill.
Opplysninger
På omslaget: 50 oppskrifter fra Gustavogberta.blogspot.no . - Undertittel på omslaget: I størrelse 0-6 år . - 50 velutprøvde oppskrifter fra den populære bloggen GustavogBerta.blogspot.no. Hvordan skape søte plagg som også fyller behovene de små har til varme, komfort og bevegelsesfrihet uten at det blir en altfor komplisert affære? Denne boken inneholder over 50 oppskrifter som besvarer dette spørsmålet. Her er spennende oppskrifter på vakre og praktiske plagg fra topp til tå, enten du er nybegynner som blir lettere svett i håndflatene mens du forsøker å forme ditt første plagg, eller du er en som uten problem kan se på en fransk film mens pinnene formelig danser vals. Noen plagg er inspirert av klassisk stil, noen er en smule retro, mens andre har et mer moderne snitt. Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad ? slik unngår du å gå løs på prosjekt som aldri blir ferdig! Denne sjarmerende boken er for alle mødre, bestemødre, venninner og tanter ? alle som enten har barn eller kjenner en som har barn. Eli Østgård (f. 1969) og Mette Harbo (f. 1975) driver den populære bloggen GustavogBerta.blogspot.no. Søstrene har til sammen elleve barn og er naturlig nok interessert i småbarnsmoter og strikkemoter. Eli er utdannet hjelpepleier og bosatt i Drammen, Mette er utdannet gullsmed og bor i Stavanger.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-05-46246-5 (ib.)

Bibliotek som har denne