Mat fra Italia


· forord av Valentina Harris ; til norsk ved Liv Røsjø Sande ; [hovedredaktør: Linda Fraser ; illustrasjoner: Madeleine David ; fotografier: Karl Adamson ... [et al.]]
Bok Bokmål 1997 · Mat
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
David, Madeleine (Illustratør)
Fraser, Linda (Redaktør)
Utgitt
Oslo : Bladkompaniet , 1997
Omfang
64 s. : ill.
Opplysninger
Undertittel på omslaget: Fristende retter for familie og venner. - Boken inneholder 40 oppskrifter på italiensk mat. Her får leseren vite hvordan man lager klassikere som minestronesuppe, lasagne, pizza, tiramisu og zabaglione. Illustrert og med trinn-for-trinn forklaringer. Med stikkordregister.. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
8250937279(ib) : 148,00

Bibliotek som har denne