Verdensarvmat : fra barkebrød til Røroskål
Helge Christie
Bok · Bokmål · 2011
| Utgitt | [Røros] : Breidablikk , 2011
|
|---|---|
| Omfang | 106 s. : ill.
|
| Opplysninger | På omslaget: en tidsreise i matens historie. - Undertittel på kolofon: tidslinje fra barkebrød til Røroskål. - Elektronisk reproduksjon
|
| Emner | matkultur tradisjonsmat mat matlaging kokebøker kulturhistorie barkmjøl barkebrød korn grøt graut velling brød røroskål kjøttsuppe røros sør-trøndelag norge mathistorie historie
|
| Dewey | |
| ISBN | 9788292459256 : Nkr 369.00
|
- Alvdal bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Anno Glomdalsmuseet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Norges grønne fagskole – Vea: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Os i Østerdalen Bjørnsons Minde har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Røros bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Tolga bibliotek: Hovedbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Tynset bibliotek: Hovedbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Rauland har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)