Thomas P.


manus: Petter S. Rosenlund ; regi: Anne Marie Nørholm og Cathrine Simonsen
Bok Bokmål 2008 · DVD

Oppdaterer

Forlaget skriv om denne boka:
Simon, Garance og Lola, tre søsken som etter alderen burde vere vaksne, stikk av frå eit lite lovande slektsbryllaup. Dei vil heller besøkje yngstebror, Vincent, som har sommarjobb på eit slott i hjartet av Touraine. For ei stund legg dei bak seg tankane om barn og familie, kjærleikssakn og skilsmissesorg og kvardagens kjas for å nyte barndommen igjen, ein siste gong.
Som alltid tar Gavalda også her for seg vennskap og familieforhold, men held seg i format og språkleg spenst nærmare novellene ho debuterte med. Som bonusspor: musikalske trådar frå heile forfattarskapen!
Boka er lett, øm og full av humor. Ho er ein hyllest til søskenkjærleiken, til irriterande svigersøstrer, til musikk av alle slag - og tiul alle franske goder.
Medvirkende
Eide, Inga Figenschou (skuespiller)
Nystadnes, Linn (skuespiller)
Nærholm, Anne Marie (regissør)
Nørholm, Anne-Marie (manusforfatter)
Vis mer...
Utgitt
Oslo : NRK aktivum , [2008]
Omfang
2 DVD-er (5 t, 30 min) : lyd, kol.
Utgave
2-disk utg.
Opplysninger
Filmen laget: 2007. - Fjernsynsserie. - Video 844. - I rollene: Jesper Flintgård Schøyen, Linn Nystadnes, Inga Figenschou Eide m.fl.. - Thomas P. er 12 år og oppdager at han har en helt uvanlig evne. Han kan høre hva andre tenker. En evne han har arvet fra sin avdøde far. Eller er han død? Søsteren Siss, som har samme evner som Thomas, mener faren prøver å kontakte dem. Men hva er det han vil? Er han kommet tilbake for å advare dem om at de er i fare? Og hvis han lever i skjul, hvem er det han gjemmer seg for? Serien fikk terningkast 4-5.. - Aldersgrense: 7 år
Sjanger
DVD . - Filmatiserte bøker . - Spaning . - Action - Spillefilmer. - Spenning . - Thrillere
ISBN
Nkr 164.00

Andre utgaver/formater

Thomas P.
manus: Petter S. Rosenlund ; regi: Anne M...

Film/Video, ukjent format, DVD · Bokmål · 2008

Bibliotek som har denne