I Mord på menyen serverer 12 av verdens fremste krimfrofattere fortellinger om kulinariske og snedige mord.
Novellenes utpregede sans for iakttakelser og forfinete matgleder vil gi deg vann i munnen. Å komponere menyer blir - i disse novellene - utført med like stor kunst som den utspekulerte esstetikken i forbrytelsene. Mesterdetektiver som Hercule Poirot og Nero Wolfe må anstrenge de små grå til det ytterste for å bli verdige motstandere i spillet om å utpeke den skyldige.
Agatha Christie, Rex Stout, Ruth Rendell, Roald Dahl og P. D. James vil holde hendene dine fast i bokpermen frem til siste side. Og etter å ha lest boken ferdig, er det nok mange som aldri mer vil føle seg helt trygge når de drar stolen inntil for å sette seg til bords. Vel bekomme!
Mord på menyen : 12 historier om mat og mord fra verdenslitteraturen
· redigert av Peter Haining ; oversatt av Frank Lie
Bok Bokmål 1995
Forlaget skriver: