Hva er det i sekken?


Sang-Keun Kim ; oversatt av Finn Valgermo
Bok Bokmål 2021 · dyreskikkelser

Oppdaterer

Frosken kikker i sekken sin, lukker den og løper av gårde. Ekorn ser dette og syntes det lukter nøtter. Han elsker nøtter og løper etter frosk. De løper forbi kaninen som synes det lukter gulrøtter. Han elsker gulrøtter og løper etter for å få fatt på gulrøttene - og slik fortsetter det. Vi er av natur nysgjerrige og flinke til å innbille og forestille oss ting som bare eksisterer i vår fantasi. Dette er et fint utgangspunkt for å snakke med barn om fantasiens makt over fornuften.
Annen tittel
.... .. .. ?
Medvirkende
Valgermo, Finn (oversetter)
Utgitt
Ås : Fortellerforlaget , 2021
Omfang
36 unummererte sider : illustrasjoner i farger
Passer for
Opplysninger
Kulturfond . - Originaltittel: .... .. .. ? . - Da ekornet ser at frosken løper av gårde med sekken sin, synes han det lukter nøtter av froskens sekk. Ekornet elsker nøtter. Derfor legger han på sprang etter frosken. Underveis møter de kaninen, og kaninen som elsker gulrøtter, synes det lukter gulrøtter av sekken, og løper etter de to andre. Og slik fortsetter det. Dette er en fortelling om nysgjerrighet og hvor lett man kan forestille seg ting som bare finnes i fantasien. Boka er egnet som utgangspunkt for samtaler om fantasiens makt over fornuften. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: 3-9 år . - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
dyreskikkelser . - Bildebok . - Biletbok . - Biletbok((NO-OsBA)1166092) . - Biletbøker : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/33 . - Billedbok . - Billedbok((NO-OsBA)1166092)
Dewey
895.735 . - 154.3 . - 590 . - 641.3
ISBN
978-82-8103-412-9(innbundet) : Nkr 199.00

Bibliotek som har denne