Sjøuhyret


Lars Mæhle, Lars Rudebjer
Trykt bok med mange bilder Bokmål 2021 · Bildebok
Det har kommet is på sjøen, og Mamma Rex ordner isfiskekonkurranse. Premien er en hel krukke med makrell i tomat. Men hvem vet slags skumle skapninger som lurer under isen? Det viser seg at flere overraskelser er i vente for Rasmus og Trym.
Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Dette er sjette bok i den populære barnebokserien om Rasmus og vennene hans. Her får du også faktatekster om tyrannosaurus rex, troodon, triceratops og andre kjente dinosaurer. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv.
Medvirkende
Rudebjer, Lars (illustratør)
Utgitt
Oslo : Kagge forlag , [2021]
Omfang
46 unummerertesider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Passer for
Opplysninger
Isen har lagt seg på vannet, og Mamma Rex arrangerer fiskekonkurranse. Hun har utlovet en fin premie, en hel krukke med makrell i tomat. Men under isen er det flere skumle skapninger som ligger og lurer. For Rasmus og Trym viser det seg at de har endra flere overraskelser i vente. «Dinosaurgjengen» er et dinosaurunivers fylt med spenning og humor. Serien følger Rasmus og vennene hans på små og store eventyr. Bak i boka får man også faktatekster om dinosaurene som er med i historien. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: 3-9 år . - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-489-2684-9(innbundet) : Nkr 279.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Sjøuhyret
Lars Mæhle, Lars Rudebjer

Tale på CD · Bokmål · 2021

Tilhører NLB
Vis hos NLB