Senskade : kriminalroman


Knut Faldbakken
Bok Bokmål 2008 · Krim

Oppdaterer

om denne boka:

Et blomsterbud som skal levere en flott bukett til Karin Riis, finner henne død og fryktelig mishandlet på gulvet i entreen. To menn kommer straks i politiets søkelys, eksmannen, og hennes nye elsker.
Begge har tvilsom bakgrunn, begge har motiv. Problemet er at begge også tilsynelatende har alibi. Overbetjent Jonfinn Valmann står overfor noe som ved første blikk ser ut som et klassisk sjalusidrap. Men kabalen går ikke opp. Jo flere detaljer som avdekkes, desto mer selvmotsigende virker sakens fakta. Og når enda en ung kvinne blir funnet død, og de to hovedmistenkte også føler seg forfulgt og truet, blir forvirringen fullstendig.

Senskade er et intenst sjalusidrama der verken personer eller hendelser er hva det synes som ved første blikk. En uhyggelig pyskologisk thriller av ypperste klasse.

Digital utgave: Søke-URL
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , 2008
Omfang
333 s.
Passer for
Opplysninger
En kvinne blir funnet brutalt drept og både hennes eksmann og nye elsker har motiv for ugjerningen. Førstebetjent Jonfinn Valmann står overfor et tydelig sjalusidrap med to hovedmistenkte. Men vi får se at ikke alt er som det ser ut som ved første blikk.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-05-38557-3(ib.)

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Senskade : kriminalroman
Knut Faldbakken

Bok · Bokmål · 2009
Digital utgave: Søke-URL
Senskade
Knut Faldbakken

Lydbok på CD · Bokmål · 2008
Senskade : kriminalroman
Knut Faldbakken

Bokmål 2011