Mulanosaurus Rex


Øyvind Torseter
Bok Bokmål 2021 · Biletbok((NO-OsBA)1166092)

Oppdaterer

Presidenten trenger også en dinosaur, fordi byen er tom for olje og bensin. Sammen legger dette umake paret ut på en vanvittig ferd for å fange en utdrydningstruet dinosaur. Det må gå som det går.

Mulanosaurus Rex er fjerde bok om Mulegutten, i denne boka legger Mulegutten ut på en ekspedisjon i god Brødrene Dahl-stil, sammen med en usympatisk president.

Originaltittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2021
Omfang
97 unummererte sider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Passer for
Opplysninger
Mulegutten jobber på Naturhistorisk museum. I frykt for å bli arbeidsledig drar han på jakt etter en skikkelig dinosaur-sensasjon til museets utstilling. Presidenten er også på leit etter den siste dinosauren for å kunne fremstille mer olje og bensin, fordi byen er tom for bensin. Sammen legger Mulegutten og den usympatiske presidenten ut på en vanvittig ferd for å fange en utdrydningstruet dinosaur, og da går det som det går. Fortellingen tar opp i seg myter, eventyr og samfunnskritikk, i tekst og bilde, samt at den tegner et bilde av samfunnet, gjennom det skeive og lett fremmedgjorte universet til Mulegutten. Historien fortelles med snakkebobler i kombinasjon med korte tekster i jeg-person. Illustrasjonene er fantasifulle både når det gjelder strek og fargebruk. Billedbok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: 9-16 år . - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-66001-7(innbundet) : Nkr 349.00

Bibliotek som har denne