Frisk av mat
George D. Pamplona-Roger · [oversettelse: Norsk bokforlag]
Bok Bokmål 2006 · Hus&Heim
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Berntsen, Ove S. (oversetter)
|
Utgitt | Røyse : Norsk bokforl. , 2006
|
Omfang | 383 s. : ill.
|
Utgave | 1. utg., 4. oppl.
|
Opplysninger | Undertittel hentet fra omslaget. - for Pamplona-Roger, George D.. - Boken inneholder en oversikt over forskjellige matvarers legende egenskaper og næringsinnhold. Bokens kapitler er delt inn etter forskjellige kroppsdeler og -funksjoner, med råd om hvilken mat man bør spise mer eller mindre av ved en gitt lidelse. Med sykdomsregister, matvareregister, liste over fremmedord og stikkordregister. Har bibliografi.
|
Emner | Matlaging
Food Health Nutrition Therapy Vis mer... Nutritional Requirements
Popular Works Alternativ medisin Ernæring Ernæring(personlig helse) Helse Helsekost - Matlaging Helsekost(helselære og helserøkt) Kokebøker Kosthold Kreft Mat Matvarekunnskap Sykdommer ernæring(helsefremmende virksomhet) kosthold(helsefremmende virksomhet) Ernæring(kosthold) Helsekost(matlaging) Naturmedisin Mat(kosthald) Matvarer Matvarer(helselære og helserøkt) Matvarer(kosthald) Matvarer(kosthold) kosthold helse mat kokebøker |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-7007-268-0(ib) : 378.00. - 978-82-7007-268-2(ib) : 378.00
|