Riket vokser


Sam Barone ; oversatt av Anlaug Lia
Bok Bokmål 2011 · Roman

Oppdaterer

om denne boka:

3157 år fvt. Etter at Eskkar og byen Akhad har forsvart seg mot barbarene har de første tegn til sivilisasjon begynt å spire.

Men nordpå er det stor uro. Røverbander som er desperate etter mat og drikke, herjer små landsbyer. Da Eskkar reiser mot nord for å bekjempe opprørene, bringe nye byer under kontroll og bygge opp handel, møter Eskkar utfordringer han ikke hadde ventet seg. Den uovervinnelige byen Akhad, som er beskyttet av mur hele veien rundt, blir inntatt av en liten hær som består av folk fra en annerledes og fjern kultur.

Nå står Eskkar langt hjemmefra, vel vitende om at han kanskje ikke har noe å vende tilbake til! Skildringen om Imperium er en fantastisk reise tilbake i tid.

Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Front forl. , 2011
Omfang
528 s.
Opplysninger
Originaltittel: Empire rising . - I 3157 f. Kr. spirer de første tegn til sivilisasjon etter at Eskkar og byen Akhad har forsvart seg mot barbarene. Men i noen små landsbyer nordpå herjer røverbander i desperat jakt på mat og drikke. Eskkar drar mot nord for å bekjempe opprørerne, bringe nye byer under kontroll og bygge opp handelen. Underveis møter han uventede utfordringer. Samtidig blir den uovervinnelige byen Akhad inntatt av en liten hær av mennesker fra en annerledes og fjern kultur. Langt hjemmefra er Eskkar vel vitende om at han kanskje ikke har noe å vende tilbake til.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
813 . - 930.15 . - 935 . - 813[S]
ISBN
9788282600552 : Nkr 349.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Riket vokser
Sam Barone ; oversatt av Anlaug Lia

Bok · Bokmål · 2012